Wait.. What?



Ingen lång dag i skolan idag. Tydligen så boooorde jag ha kollat schemat igår, för vi börjar fem i halv elva idag och inte kl 12 som jag trodde. LOL

Bajs på det, en dag frånvaro helt åt helvete. :(

Fick nyss höra två tjejer sitta och prata, ord som "jävla muslim" dök upp, inte för att jag bryr mig, börjar känna mig bekväm i mitt nya utseende, FAKTISKT.
Så om du är en liten hora som sitter och snackar skit, vare sig jag hör eller inte, jag bryr mig inte. Jag älskar att göra det jag gör nu, det ger mig känslan av att jag faktiskt gör nånting och inte bara sitter och glor som de flesta gör.

Jag är på så jävla bra humör idag, helgen har varit helt fantasisk, träffat massor av trevliga människor och snackat om projektet. Det är nu det roliga börjar.


Hur har din helg varit?

Ana Gina

Det finns ingen som bättre kan förklara vad det innebär att ha slöja eller att inte ha slöja än en muslim.
Klicka på "play" för gratis kunskap!



Jag är ett riktigt stort fan av Ana Gina, hon är en riktigt cool människa, rolig som fan och väldigt karismatisk!

Fördomar, Snorvalpar och Slöjor



Efter att ha gått igenom stan som jag bor i för att komma bort till skolan (eftersom jag numera promenerar till skolan, för let's face it, en muslima på inlines(?)...didn't think so!) så var jag slutligen där! Allt som allt har jag haft en bra dag, som alltid tack vare goda vänner, ni är underbara och utan er hade jag inte överlevt det här.

Utdrag från dagens skoldag:
  • Blev ställd mot väggen av några personer från min klass och några från andra klassen. De, med sina fördomar mot mig, valde att tro (istället för att fråga mig om svar) att jag bara är ute efter att provocera. Det jag gör är något fult, något dåligt och de ser inget vett i det jag gör (övriga i klassen, ni är FANTASTISKA!)
...Då kände jag typ så här...

Det värsta som finns är människor man inte kan diskutera med, ouppfostrade och bortskämda människor som inte har lärt sig att allt har två sidor, inte att de bara är de som alltid har rätt, beroende på vad de tycker "är" rätt.
Allt är relativt. Allt är relativt. Allt är relativt. Nån som förstår vad jag menar?

Dagens fråga: ..Men vad tjänar du på det här?

Svar: Vad jag tjänar det är vad jag ger. Det jag förtjänar får jag tillbaka. Jag tror på karma, men karma får mig inte att göra nånting, karma väljer mig. Karma ger mig en idé och då fullföljer jag det, så enkelt är det. För att jag ska tåla att leva överhuvudtaget så behöver jag ställa mig upp för de som behöver en klapp på axeln, de som behöver någon som försöker förstå dem, inte döma dem. Någon som vågar gå i deras sko och som också kan förstå smärtan. Att bara se till det yttre och vara överkritisk kommer du inte långt på, för det första så lurar du dig själv att tro att du gör mig en tjänst genom att vara överkritisk. Eftersom jag ser hur negativ du är, så genomlyser bara din dåliga självkänsla igenom, din osäkerhet. Hade du varit trygg i dig själv..Då hade du inte behövt döma andra och - du hade inte varit så snabb på det heller.

Dagens Highlight:

"-Har du konverterat till islam, eller?"

"-Seriöst, mogna till er lite."

^Vilken ordentlig snubbe! Trots hans skepsis så ställde han upp och drog iväg en ord-hurring! Jag känner mig så oerhört tacksam! Jag vet inte om du kommer läsa det här, men det här sparar jag inom mig tillsvidare! Tack, tack, hemskt mycket tack :D

Absolut SD idag:

"Hade det inte varit bättre om alla bara kunde stanna i sitt eget land?"

"Jag kände en tjej i nian som konverterade till islam.
Hon hade typ bara utländska kompisar..
..Men hon var ju lite konstig också."

VA?!

Idag märkte jag att vi har fler Sverigedemokrater omkring oss än jag trodde.. Och det värsta är att de inte ens vet om det själva.

Dag 1



Kommentarer:


(Lång kille i grupp med andra killar) - Va snygg man ser ut med en sån på huvudet!
(Två blonda tjejer i HRs omklädningsrum för tjejer) - Åh, nån har cancer, kul! Hahaha!

Summering:
Jag tog av min slöja direkt efter att jag hade slutat, och vet ni vad? Det hela påminde mig om när jag var yngre och jag blev mobbad. Men vet ni vad skillnaden var?

När jag var yngre och blev hackad på av andra, då var det inte för hur jag såg ut, utan för den jag var, det ryktet jag hade.

När jag har slöjan på mig så tycker tydligen vissa människor att de är bättre än mig, de står över mig och att de kan säga vad de vill, för att de har rätt till det. De försökte inte ens viska om det, de sa det så att jag skulle höra det, för att såra mig eller driva med mig, folk som inte ens känner mig.

Igår var en av de värsta dagarna på många år, och jag kände mig väldigt kränkt.

Hur fan kan man tro att vi lever i ett jämställt samhälle? Vi har kämpat så länge för jämstäldhet mellan män och kvinnor, men hur ligger det till med invandrare? Eller muslimer för all del?

Det är klart som fan att vi har svenskhatare bland våra invandrare, tänker jag, bara efter att gått i deras skor i 2 jävla timmar.

Idag går jag inte ens till skolan, jag ska gå ner till simhallen, rensa tankarna...

...för även jag känner ett förakt mot svenskarna idag.

Dagen D

Hejsan ^_^

Jag skulle ha börjat igår, skulle vart såkallad "muslima" men grejen var den att jag var ute hela helgen, jobbade, festade lite, sen söndag kväll blir jag uppringd;
Kan du jobba imorgon bitti?
Jag; Ja visst, shit man behöver ju pengarna!

Imorgon börjar det iallafall, funderar på att skippa linserna till en början och bara köra hardcore på slöjan och reglerna.
Tänk er om man skulle bli mer och mer utländsk med tiden? Hur coolt skulle inte det vara?

En SVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINSÖT kille sa att jag såg ut att vara 16-17 år gammal D:
FFML

Nej, men seriöst.. Jag är riktigt nervös!
Imorgon är det dags! Go team go!

Hejdoooooo

RSS 2.0